2d9a91574f894e849f7f2c19915abdf2

10 βραδινά makeup looks για καστανά μάτια

Είναι γεγονός ότι τα καστανά μάτια απαντώνται στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού στον πλανήτη μας, με πάνω από το 50% των ανθρώπων να έχουν αυτό το τόσο ζεστό χρώμα στα μάτια τους. Και μπορεί πολλές γυναίκες με καφέ μάτια να πιστεύουν ότι το χρώμα τους είναι πολύ κλασικό για να δοκιμάσουν περίεργα και ζωηρά χρώματα στο μακιγιάζ τους, όμως αυτό δεν ισχύει. Και για του λόγου το αληθές, συγκεντρώσαμε μερικές εικόνες από θεαματικά μακιγιάζ ματιών για καστανομάτες, από τους μεγαλύτερους make up artists παγκοσμίως, που θα μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις σήμερα κιόλας.

Καθότι πρόκειται για έντονα και πολύ εντυπωσιακά eye makeup looks, προτείνεται να γίνονται για τις βραδινές και επίσημες εξόδους σου. Ταιριάζουν σε όλες τις αποχρώσεις του καφέ, από το σκούρο μέχρι το καφέ-μελί, και να είσαι σίγουρη ότι θα αναδείξουν στο έπακρο το ήδη γλυκό και ζεστό βλέμμα σου.

Το πανεύκολο TikTok hack για πιο πυκνές και μακριές βλεφαρίδες, σαν ψεύτικες

Και όμως, οι πράσινες και γαλάζιες σκιές αναδεικνύουν πολύ το καφέ χρώμα στα μάτια, όσο και αν πίστευες ότι ταιριάζουν μόνο στις κοπέλες με ανοιχτόχρωμα μάτια. Εάν μάλιστα επιλέξεις να κάνεις το συγκεκριμένο eye look, το αποτέλεσμα θα είναι τόσο εντυπωσιακό που θα σε δικαιώσει.

Διαβάστε περισσότερα στο missbloom.gr

3 λάθη μακιγιάζ που τονίζουν τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι μου
Κλείσε Λίστα επιθυμιών
Κλείσε Πρόσφατα προβεβλημένα
Κατηγορίες